Artiklar

Kan något få räntan på lån att gå upp?

Ränta är en del av den kostnad som betalas för att du får ett lån. Det går att säga att du betalar för att ha rätten att använda pengarna. Räntan sätts nästan uteslutande på individuell basis, de ser .. Läs mer »

Vad är en betalningsanmärkning och kan man bli av med den innan ansökan om lån?

En betalningsanmärkning får du om du inte kunnat betala en skuld eller räkning i tid. Du får ett krav från kronofogden att betala in skulden tillsammans med extra kostnader, samt att du även får en an .. Läs mer »

Bästa Privatlån

På denna sida listar vi välkända kreditgivare för lån utan säkerhet på mellan 1000 och 600 000 kr, tillsammans med villkor och betyg. Generellt brukar man säga att det finns tre sorter lån. Privatlån, .. Läs mer »

Långivare som erbjuder direktbetalning

Idag finns det ett flertal olika banker och långivare som erbjuder snabblån med direktutbetalning. Det är i dag en relativt smidig process som sker online. Själva ansökningsprocessen kan skilja lite m .. Läs mer »

Skyddad: test sida

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan: Lösenord: .. Läs mer »

Thorn

Thorn erbjuder privatlån från 5 000 kr upp till 50 000 kr, utan säkerhet upp till 6 år (minimum 1 år). Räntan sätts individuellt efter kreditprövning. Thorn använder D&B vid kreditupplysning, ej U .. Läs mer »

Swedbank

Swedbank är en av Sveriges största banker och ett vida känt varumärke. Med PrivatlånDirekt kan du ansöka om lån utan säkerhet på mellan 30 000 och 350 000 kr. Återbetalningstiden ligger på mellan 2–12 .. Läs mer »

Sevenday

SevenDay Finans är ett svenskt oberoende och fristående kreditmarknadsbolag. Sevendays affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån och sparprodukter till konsumenter. Sevenday er .. Läs mer »

Marginalen Bank

Marginalen Bank är en ny bank med mottot: "Förtroende vinns aldrig med ränta. Det vinns genom att lyssna, förstå behov och hjälpa till att förverkliga drömmar, stora som små."Se framsidan för räntor o .. Läs mer »

Lendify

Lendify är en plattform för så kallade person till person lån (P2P). Lendify sköter granskningen av alla låneansökningar och upprättar avtalen. Med andra ord sköter dem allt administrativt arbete. Man .. Läs mer »

ICA Banken

ICA-banken är en del av den välkända butikskedjan ICA-butikerna. ICA Banken har en av marknadens lägsta räntor, du kan låna från 20 000 kr upp till 350 000 kr. ICA Banken startade sin verksamhet 2001 .. Läs mer »

Freedom Finance

Freedom Finance hjälper dig personligen att hitta rätt lån för dig. Efter godkänd kreditprövning har du pengarna från lånet i handen efter några dagar lovar Freedom Finance. .. Läs mer »

Axo Finans

Axo Finans är en oberoende låneförmedlare som är aktiv i de flesta av de nordiska länderna. Efter att man som kund skickat in sin ansökning, tar Axo och genomför en sedvanlig kreditprövning.  Din låne .. Läs mer »

Advisa

Advisa tar emot din ansökning och jämför den med lån erbjudande från ett tjugotal banker. Detta innebär att du som låntagare endast fyller i en ansökning men får erbjudande från flertalet  långivare, .. Läs mer »

Hur mycket får man låna?

Hur mycket får man låna baserat på sin inkomst? Vi rekommenderar: Se nedanför hur mycket du låna med vår unika kalkylator. Snabb tumregel, 100% av din inkomst till för ett blancolån. För bolån, se ne .. Läs mer »

Lösa lån – hur enkelt är det?

När man talar om att lösa lån avser man normalt att lösa en mängd mindre lån och krediter genom att ta ett större lån med en mer fördelaktig ränta. På så sätt ”bakar” man alltså in smålånen i ett stör .. Läs mer »

Att lösa sina lån

Många låntagare slås någon gång av känslan att det hade varit skönt att helt lösa de lån du har, för att slippa avbetalningarna för dessa varje månad. Oftast finns det roligare saker som pengarna kund .. Läs mer »

Lösa sms-lån – Vilka alternativ finns?

Sms-lån är ett av de snabbaste alternativen när du som privatperson behöver ekonomisk hjälp med att täcka en oförutsedd utgift din vanliga ekonomi inte räcker till. Ett sms-lån eller ett snabblån som .. Läs mer »

Söka lån med borgenär

Har du väl tagit beslutet att låna en summa pengar kan du exempelvis lämna in en skriftlig ansökan, antingen via vanlig post, eller via ett onlineformulär direkt på hemsidan. Det är dock många som har .. Läs mer »

Fördelar och nackdelar, smslån jämfört med blancolån

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som förmedlas av långivare till en privatperson som i sin tur ansöker om lånet. Det kan vara pengar för att köpa något, investera i något eller betala något som .. Läs mer »