Om oss

Precis som vi lovar er redan i namnet så är detta en sajt för er som vill hitta det bästa lånet, vilket innebär bra ränta men även i övrigt ska kreditgivaren vara schysst. Idag finns det mängder av möjligheter för privatlån, men hur ska man lyckas välja rätt? Hur vet man vilka kreditgivare som har de bästa villkoren och vilka är de bästa lånen?

Detta hjälper vi er med helt enkelt.

Gedigen erfarenhet skapar en bra grund

Vi som arbetar med denna hemsida har inte bara erfarenhet och kunskap inom att skriva om ekonomi och lån, utan vi har även erfarenhet av att arbeta med hemsidor som hjälper låntagare att reda ut begreppen. Vi har arbetat i branschen i över 10 år nu.

Det är inte lätt att förstå allting som har med lån att göra om man inte själv är kunnig inom ekonomi, så det är helt enkelt där vi kommer in i bilden.

Vi förklarar begreppen

Hos oss kommer ni slippa bli förvirrade av krångliga ord och begrepp, för vi ser till att skriva om lån och ekonomi på ett sätt som är begripligt även för en lekman. Vi är kunniga inom ekonomi och lån, men vi lägger också stor vikt vid att vår hemsida ska vara enkel att förstå samt användarvänlig.

Vår styrka ligger inte endast i att förenkla och förklara begrepp. Vi ser också till att ha så unik information om kreditgivarna som möjligt, att prioritera skapandet av en så bra mobilupplevelse som möjligt samt att erbjuda de bästa jämförelsetabellerna.

Kontakta oss

Behöver ni komma i kontakt med oss på Bästalån.se kan ni använda er av vårt kontaktformulär.

Ni kan även följa oss på Twitter och Trustpilot.