Allmänna villkor

Personuppgifter

Bästalån hanterar inne några kompletta personuppgifter eller låneansökningar, all sådan information hanteras utav de kreditbolag och långivare som finns listade på sidan.

Bästalån utför aldrig några kreditupplysningar.

Bästalåns hantering av personuppgifter följer Datainspektionens regler och föreskrifter. Personuppgiftslagen ger dig rätt att kräva en specifikation en gång per år. på den information som vi har lagrad om dig. Om du önskar att få ta del av denna information så ska du skriftligen begära detta genom att kontakta oss.

Ansvar

Bästalån försöker alltid se till att all information, uppgifter gällande räntor, villkor etc. alltid är uppdaterad. Men fel kan förekomma kontroller därför alltid gällande uppgifter med kreditbolagen.

Bästalån tar ej ansvar för skador eller konflikter beträffande lån, avtal eller överenskommelser mellan långivare, kreditbolag och dig som låntagare.

Bästalån är endast ansvarig för den här webbsidans innehåll.

Affiliatelänkar

Bästalån använder sig av affiliatelänkar och erhåller därmed en provision för förmedlade kunder.

Ändring av allmänna villkor

Bästalån kan komma att ändra dessa allmänna villkor, därför bör du hålla dig uppdaterad på de allmänna villkoren som finns på denna sida med jämna mellanrum.

Artikel skriven av Per R.

Per R.

- Skribent
I branschen sedan 2008. Med ett brett kontaktnät har Per lärt sig det mesta inom lån till konsumenter som är värt att veta, plus lite till. Läs mer om oss »