Vivus

varningDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lånebelopp
2 000 - 50 000 kr
Anmärkning
Accepteras ej
Upplysning
Creditsafe
Löptid
Min: 14 dagar
Max: Löpande
Exempelränta: Lån på 10000 kr med återbetalningstid 30 dagar. Den nominella fasta årliga räntan är 44%. Effektiva räntan med återbetalningstid på 30 dagar är 112,1%, den inkluderar uppläggningsavgiften 285 kr. Om kunden betalar tillbaka lånet i sin helhet på förfallodagen är det totala beloppet som ska betalas 10647 kr.

För svenska medborgare så är Vivus ett av de bästa alternativ för snabblån som finns. Det här beror på att man från Vivus kan få lån med mycket bra villkor. Företaget ägs av 4Finance AB som är registrerat hos Bolagsverket och hos Finansinspektionen. Det här är en långivare som är aktiv i flera Europeiska länder.

När du lånar från Vivus så är det en stor trygghet att veta att de håller sig till de regler som gäller för svenska konsumenter.

Låna med Vivus
Lånprocessen är tämligen enkel. Du registrerar dig gratis via Vivus hemsida och sedan kan du ansöka om ett lån med en förutbestämd återbetalningstid som du kan vara med och påverka. De flesta rekommenderar 30 dagar eftersom det här företaget ger bra villkor.

Du kan snabbt ta reda på vad kostnaden blir beroende på den storlek av lån som du tar samt den återbetalningstid som du väljer. Du måste vara 18 år för att ta lånet och du kommer genomgå en kreditprövning via Creditsafe. Dessutom så måste du ha ett svenskt mobilnummer och ett svenskt bankkonto för att kunna få pengarna överförda då lånet blivit beviljat.

Beroende på den storlek av lån som man är intresserad av så kan det vara okej med en betalningsanmärkning, men det här beror förstås på hur ekonomin ser ut i övrigt så varje person får svar i enlighet med den kreditprövning som utförs.

Vivus (4finance AB) Isafjordsgatan 30 A
164 40 Kista
Org.nr: 556790-4189

Kontaktuppgifter E-post: [email protected]
Telefon: 08-420 400 20
Chatt via hemsidan

Öppettider kundtjänst Vardagar: 08.00 - 21.00
Helger: 10.00 - 18.00

Artikel skriven av Per R.

Per R.

- Skribent
I branschen sedan 2008. Med ett brett kontaktnät har Per lärt sig det mesta inom lån till konsumenter som är värt att veta, plus lite till. Läs mer om oss »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *