Monetti

Monetti (f.d. Folkia) är en norsk kreditgivare som har etablerat sig i Norden såväl som i Estland. Det här är ett bra val för den som behöver ett snabblån eftersom företaget är godkänt av Finansinspektionen och jobbar på ett säkert sätt.

Om du är 18 år gammal och har en taxerad inkomst så kan du låna med Monetti. Det går att få lån med betalningsanmärkning och kreditupplysningar görs inte via UC utan med hjälp av Bisnode Kredit.

Låna med Monetti (f.d. Folkia)
Hos Monetti så kan man ansöka om privatlån med hjälp av en vanlig telefon, sms eller via nätet. Du måste vara folkbokförd i Sverige för att få lånet och dessutom så är det bra om du har en e-legitimation eftersom detta gör lånprocessen mycket snabbare.

Om ansökan om lånet blir klar en helgfri vardag innan klockan 13.00 så får man pengarna till sitt bankkonto samma dag. Det går med andra ord ganska snabbt att få pengarna när man väl har blivit godkänd för lånet.

De erbjuder även mer information på engelska via sin .eu sajt. Monettis tjänst är smidig och dessutom tydlig vad gäller avgifter och ränta så att man alltid vet precis vad som gäller innan man tar ett snabblån.

Folkefinans AS Norge Filial Sverige Box 4285
102 66 Stockholm
Org.nr. 516404-7044

Kontaktuppgifter E-post: [email protected]
Telefon: 08-588 581 00
Fax: 08-588 581 49

Öppettider kundtjänst Vardagar: 09.00 – 20.00
Helger: 12.00 – 17.00

Artikel skriven av Per R.

Per R.

- Skribent
I branschen sedan 2008. Med ett brett kontaktnät har Per lärt sig det mesta inom lån till konsumenter som är värt att veta, plus lite till. Läs mer om oss »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *