Ferratum

varningDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lånebelopp
1 000 - 40 000 kr
Anmärkning
Accepteras
Upplysning
Creditsafe
Löptid
Min: 1 månad
Max: 3 år, 9 månader
Exempelränta: Utnyttjad kredit om 25000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

Om du behöver en liten summa pengar snabbt kan du ta ett så kallat snabblån eller sms lån. Har du en e-postadress, ett mobiltelefonnummer och ett bankkonto kan du från Ferratum Bank, som tillhör Ferratum Group ett ledande mikrolånsföretag i Europa, inom loppet av en kvart fixa ett säkert snabblån.

Låna med Ferratum Bank
För att anses som kreditvärdig av Ferratum Bank så måste du ha fyllt 21 år, ha privat telefonabonnemang och bankkonto. Via denna långivares hemsida så kan du se vilka belopp du kan välja och deras respektive kostnader samt återbetalningstider. Ansökan via hemsidan är kostnadsfri och du får inte bara ett snabbt svar på huruvida du beviljats lånet eller inte, utan pengarna betalas även ut till ditt bankkonto inom en kvart.

Kreditprövningen sker via Creditsafe. Du kan ansöka om lån även om du har betalningsanmärkningar men de får inte vara fler än sex och de måste vara äldre än ett halvår. Det är viktigt att komma ihåg att du bara kan ta ett snabblån åt gången och att det måste gå en viss tid mellan ett gammalt och ett nytt lån, så det kanske kan vara bra att ta ett lite högre belopp om du inte är säker på hur mycket du behöver.

Men kom också ihåg att olika belopp har olika avgifter och återbetalningstider så låna inte mer än du klarar av att betala tillbaka i tid för att slippa extra avgifter.

Ferratum Bank Sweden AB Wennerbergsgatan 10
112 58 Stockholm
Org.nr. 556695-9655

Kontaktuppgifter E-post Kundtjänst: [email protected]
E-post Marknadsavd: [email protected]
Telefon: 020-12 30 30
Chatt via hemsidan

Öppettider kundtjänst Vardagar: 08.00-21.00
Helger: 11.00-17.00

Artikel skriven av Per R.

Per R.

- Skribent
I branschen sedan 2008. Med ett brett kontaktnät har Per lärt sig det mesta inom lån till konsumenter som är värt att veta, plus lite till. Läs mer om oss »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *