Cashbuddy

varningDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lånebelopp
5 000 - 25 000 kr
Anmärkning
Accepteras
Upplysning
Bisnode
Löptid
Min: 1 år
Max: 6 år
Exempelränta: 25 000 kr på 4 år. Bunden årsränta: 29,55 %. Effektiv årsränta: 33,9 %. Månadskostnad: 894 kr (48 ggr). Totalt att återbetala: 42 912 kr.

Cashbuddy, som ägs och drivs av JSM Capital AB, är ett låneföretag som baserar sin kreditbedömning på hur låntagarens framtida ekonomi kommer att se ut, istället för att fokusera på saker som gamla skulder. Det här är en fördel över vanliga banklån där din betalningshistoria alltid granskas.

Tillsynsmyndigheter är både Konsumentverket och Finansinspektionen, en garanti för att allt går rätt till.

Låna med Cashbuddy
För att ansöka om lån måste du ha ett svenskt personnummer och en svensk folkbokföringsadress. Dessutom måste du vara 20 år, eller komma att fylla 20 under innevarande år. Du ansöker genom att fylla i ett enkelt formulär på webben, via mobilen, eller på en surfplatta, som du sedan skickar till Cashbuddy.

Därefter kommer din kreditvärdighet att bedömas, via en kreditprövning från UC, baserat på din inkomst och din framtida betalningsförmåga. Du får inte ha en skuldsanering eller vara satt i konkurs men en gammal betalningsanmärkning är oftast inga problem. Det är viktigare att se att du har möjligheten att betala tillbaka i tid.

Om du ansöker om lån på företagets hemsida kan du använda din e-legitimation eller bank ID, något som gör att du slipper onödigt pappersarbete och då också kan få lånet snabbare. Om du godkänts kan du få pengarna redan inom 1-2 dagars tid.

Du kan själv välja återbetalningstiden och på så sätt välja den ränta som passar dig. Inga onödiga eller dolda extra avgifter, som till exempel årsavgift, tillkommer.

Cash Buddy Box 1061
432 14 Varberg
Org.nr: 556686-9938

Kontaktuppgifter E-post: [email protected]
Telefon: 0340-62 77 40

Öppettider kundtjänst Vardagar 09.00-12.30

Artikel skriven av Per R.

Per R.

- Skribent
I branschen sedan 2008. Med ett brett kontaktnät har Per lärt sig det mesta inom lån till konsumenter som är värt att veta, plus lite till. Läs mer om oss »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *