Cash2you

Kreditgivaren Cash2you Nordic AB är en något annorlunda långivare. Istället för att basera ditt kreditvärde på din finansiella historik gör de istället en kreditbedömning baserat på din framtida betalningsförmåga.En stor fördel för dig som låntagare speciellt om du har någon betalningsanmärkning.

Cash2you är registrerat hos Finansinspektionen och Konsumentverket är tillsynsmyndighet.

Låna med Cash2you
Du måste vara 20 år, eller fylla 20 under året, för att ansöka om att öppna ett kreditkonto med Cash2you, dessutom så måste du ha svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige. Din framtida betalningsförmåga baseras på din inkomst.

Det kan vara inkomst från tjänst eller från någon näringsverksamhet. A-kassa och pension räknas också som inkomst. Däremot får du inte vara satt i konkurs eller ha någon skuldsanering. En betalningsanmärkning medför inga problem. Kreditupplysning begärs inte från UC utan via Creditsafe, ytterligare en fördel eftersom det inte syns för andra kreditgivare.

Ansökan gör du enkelt genom att fylla i en blankett på företagets hemsida och för att slippa onödigt pappersarbete kan du använda din e-legitimation eller bank-ID. Om du beviljats lånet förs det begärda beloppet över inom 1 eller 2 dagar. Återbetalningen görs via faktura en gång i månaden och dras automatiskt från ditt autogirokonto.

Du betalar självklart enbart för det du lånat, utan dolda extraavgifter, och vill du betala tillbaka i förtid så går det också bra.

Cash2you Nordic AB Box 7335
103 90 Stockholm
Org. nr: 556365-1206

Kontaktuppgifter E-post: [email protected]
Telefon: 08-440 33 00

Öppettider kundtjänst Vardagar: 9.30-12.00
13:30-16:00

Artikel skriven av Per R.

Per R.

- Skribent
I branschen sedan 2008. Med ett brett kontaktnät har Per lärt sig det mesta inom lån till konsumenter som är värt att veta, plus lite till. Läs mer om oss »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *