Bank Norwegian

Bank Norwegian kallar sig själva för en internetbank med syftet att göra det lätt att få lån. Det här är en kreditgivare som precis som namnet avslöjar är norsk och ägs av Norwegian Finans Holding ASA som är ett förvaltningsbolag. Hos Bank Norwegian kan man få små såväl som stora privatlån och de har en bra hemsida där man lätt förstår hur man ska göra för att få låna pengar.

Om man vill ta ett lån med denna långivare så ska man vara 18 år och dessutom ha en fast inkomst, antingen via ett jobb eller via pension. Innan man får sin låneansökan beviljad så gör Bank Norwegian en kreditprövning via UC.

Låna med Bank Norwegian
Man kan ansöka om lån direkt på Bank Norwegians hemsida och de erbjuder även samlingslån för den som vill bli av med flera dyra lån. Lånprocessen sker steg för steg och man kan även ange en medsökande till lånet för att förbättra möjligheterna till att få det.

Man måste ange sitt personnummer så att Bank Norwegian kan göra sin kreditupplysning och fastställa att man lever upp till lånkraven. Man kan inte få lån om man har en betalningsanmärkning registrerad och dessutom så måste man ha varit folkbokförd i Sverige under minst 36 månaders tid för att bli aktuell för ett blancolån via denna kreditgivare.

Bank Norwegian AS Postboks 338
0101 OSLO
Norge
Org.nr: 502073-3886

Kontaktuppgifter E-post: Via deras hemsida
Fax: +47 23 16 38 28
Telefon: 0770-45 77 66
Från utlandet: +46 770-45 77 66

Öppettider kundtjänst Vardagar: 10.00 – 16.00
Spärrservice: Hela dygnet, 365 dagar om året

Artikel skriven av Per R.

Per R.

- Skribent
I branschen sedan 2008. Med ett brett kontaktnät har Per lärt sig det mesta inom lån till konsumenter som är värt att veta, plus lite till. Läs mer om oss »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *